За роки депутатства Максим Бурбак так і не навчився користуватись електронною поштою

21.09.2018

бурбакДнями у Ратуші розсилали запрошення на святкування 610-ої річниці першої писемної згадки про Чернівці. Звісно, по процедурі, запрошували і нардепів, які пов’язані з Чернівцями. Незважаючи на активну деструктивну діяльність щодо Чернівців нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака, надіслали запрошення і йому.

Нардеп вирішив не дуже доречно пропіаритись на цій темі і на своїй сторінці в мережі фейсбук написав пост в якому розкритикував своє запрошення, мовляв, що це цинічно запрошувати своїх політичних опонентів. Також він вкотре наголосив, що це все буде не довго, натякаючи на перевибори, які він з «дня на день» організовує вже півтора року, викликаючи сміх у колег з інших фракцій. Але зрештою, глузування над Бурбаком у стінах Верховної Ради то його особисті проблеми.

В кінці допису лідер фракції «Народний фронт» похвалився, що лист йому передав народний депутат і спробував пожартувати, та й тут, як то кажуть, «сів в калюжу» показавши, що за роки депутатства навіть не навчився користуватись електронною поштою.

«До речі, листоношею у них аж цілий народний депутат з таким же співзвучним прізвищем. Хоча можна було б обійтись і менш витратним способом. Все ж таки в еру комп’ютерних технологій живемо», – написав Максим Бурбак.

Але нам вдалось з’ясувати, що за день до його допису, на офіційну електронну пошту нардепа оргвідділ Чернівецької міської ради вислав лист із запрошенням, який Бурбак так і не зміг прочитати.

Від імені редакції: ми готові безкоштовно допомогти Максиму Юрійовичу навчитись користуватись комп’ютером, все ж таки в еру комп’ютерних технологій живемо.

42197351_1917527255220038_2559737935037464576_n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини