До відставки Каспрука у Чернівцях відремонтували дороги лише на 3% від запланованого об’єму

21.09.2018

ремонтні роботиЗвісно, що такий стан речей не влаштовував ні чернівчан, ні депутатський корпус Чернівецької міськради. Тому, одразу після того, як Каспрука за бездіяльність відправили у відставку, нова влада почала робити рішучі кроки щодо покращення стану дорожньої інфраструктури Чернівців і у місті розпочалися капітальні ремонти найпроблемніших доріг. Про це в ефірі програми «Чернівці Сьогодні» на телеканалі «Чернівецькій промінь» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Всі чернівчанин бачили і розуміли, що стан доріг є жахливим. І два найперших завдання, які ми собі ставили – це покращити дорожню інфраструктуру та почати ремонт доріг, бо на момент припинення повноважень попереднього міського голови,  стан виконання роботи по капітальному ремонту був тільки 3%, хоча на той момент пройшло вже майже сім місяців від початку року. Тому за цей місяць почали масово робити дороги у місті. Це такі вулиці, як Огінського, Миру, Петрозаводська, Герцена, Білоруська, Корсунська, Вашківська, Вільде, Щербанюка. Тобто необхідність ремонтувати дороги зрозуміла всім, лише треба було організувати цей процес, що ми й зробили», – зазначив Василь Продан.

Також він повідомив, що найближчим часом буде оголошено тендер на капітальний ремонт двох ключових магістралей міста: проспекту Незалежності та вулиці Героїв Майдану.

«Наступним кроком будуть великі вулиці, для ремонту яких потрібно оголосити тендери. На сьогоднішній день, не зважаючи на те, що мова про проспект Незалежності йде ще з 2016 року, до цього часу не було проектно-кошторисної документації, яка б пройшла експертизу.

Я думаю, що за кілька днів ми завершимо цей процес з підготовки цієї документації і оголосимо тендер на проспект, від вулиці Головної до готелю «Турист» і оголосимо тендер на ремонт Героїв Майдану від кільця біля «Туристу» до вулиці Щербанюка.

Обов’язково потрібно робити цю ділянку з розширенням вулиці. Всі, хто користується цією дорогою бачать старі будинки, які треба зносити, і робити вулицю вже розширеною», – розповів секретар міськради.

Окрім цього він запевнив чернівчан, що ремонтні роботи на дорогах триватимуть доти, доки дозволятимуть погодні умови.

«По суті у нас залишилося ще місяць часу до того як настане холодна погода, тому потрібно максимально використовувати час, який у нас є і зробити якомога більше доріг», – підсумував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини