Чернівчани зрозуміли, що чотири роки бездіяльності Каспрука не були вигадками його політичних опонентів

21.09.2018

проданОстанні декілька тижнів стали справжнім проривом по ремонту доріг у Чернівцях. На багатьох вулицях і вдень, і вночі працюють робітники та техніка. Звісно, що це не подобається відстороненому за бездіяльність екс-меру Чернівців Олексію Каспруку, який усіляко намагається критикувати ремонтні роботи, незважаючи на те, що сам майже за вісім місяців цього року спромігся відремонтувати лише невеличкий тупик на Лук’яна Кобилиці.

Олексій Павлович постійно вдавав із себе видатного господарника. Але тепер чернівчанам є з ким порівняти. І з десяток оперативно та якісно капітально відремонтованих вулиць говорять явно не на користь колишнього міського голови.

Каспрук панічно боїться того, що з кожним днем все більше чернівчан розуміють, що чотири роки його бездіяльності на посаді мера та заведення Чернівців до тупика – це були не вигадки політичних опонентів, а реальність з якою врешті-решт ніхто не захотів миритися.

Саме тому, на думку секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, нині Каспруку неприємно від того, що у місті почали щось робити.

«Звичайно, Каспруку десь неприємно, що при ньому за сім місяців був зроблений один тупик на вул. Лук’яна Кобилиці,  а менш, ніж за місяць, адже по суті, ремонт доріг розпочався з 23 серпня, зроблено набагато більше. У вихідні робили. Мало того, і вдень, і вночі проводяться роботи.

Звичайно, йому, як людині, яка управляла містом чотири роки, десь неприємно. Він порівнює, як це було при ньому  чотири роки, коли вся робота міської ради це була просто історія якогось конфлікту. Всіх він відправляв у ізоляцію, у опозицію, з усіма конфліктував. Не важливо, чи це депутатський корпус, чи перевізники, виконавчий комітет, чи це губернатор – з усіма якийсь суцільний конфлікт.

Хоча головне гасло нашого міста – це спільними зусиллями. Ну просто візьми це на озброєння і користуйся ним. Це гасло було подаровано Чернівцям на 500-річчя 110 років тому. І в ті моменти, коли керівництво міста користувалося цим гаслом, то все у нас виходило. », – зазначив Василь Продан в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини