У гімназії №1 відкрили новий спортивний майданчик (відео)

14.09.2018

майданчикУ першій Чернівецькій гімназії відкрили багатофункційний спортивний майданчик. Однак запрацював він із запізненням на декілька місяців.

Новенький спортивний майданчик у Чернівецькій гімназії №1 колишня влада обіцяла відкрити ще 24 травня. Тоді, вихованці гімназії мали провести свято останнього дзвоника вже на території нового майданчика.

Однак на його місці був лише гравій та розбита територія. Підряднику ТОВ “Традекс” дали другий шанс, аби відновити спортивний майданчик, однак й тоді він не вклався в терміни. А тодішній мер Олексій Каспрук робив вигляд, нібито жодних проблем зі спортивним майданчиком на території першої гімназії немає, чим вкотре затягував процес з відкриттям об’єкту.

Лише після того, як Олексій Каспрук покинув посаду міського голови, робота з відновленням спортивного майданчика знову розпочалася. Під час сесії депутати міськради виділили з міського бюджету 780 тисяч гривень на продовження робіт з облаштування спортивного майданчика та доручили Департаменту ЖКГ знайти іншого підрядника.

І вже з початком навчального року новий спортивний майданчик на території Чернівецької гімназії №1 нарешті відкрили.

Детальніше про це дивіться у сюжеті каналу «Чернівецький промінь»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини