Іван Мунтян: Відтепер прикордонники Буковини виконуватимуть свої службові обов’язки ще відповідальніше та сумлінніше

14.09.2018

мунтянНа цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до Голови Державної прикордонної служби України Петра Цигикала, який завітав до столиці Буковини з робочим візитом, а також гостей та учасників урочистостей, що відбулися на території Чернівецького прикордонного загону 13 вересня, з нагоди присвоєння загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича.

«Упевнений, що відтепер прикордонники Буковини будуть виконувати свої службові обов’язки ще відповідальніше та сумлінніше. Адже на це їх надихатиме уславлене ім’я одного з перших керівників прикордонної варти Української Держави. Дякую за службу та бажаю нових успіхів у справі захисту державного кордону від будь-яких ворожих та протиправних посягань», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак керівник представницької влади Буковини оглянув спеціально обладнані автомобілі «Reno Duster», передані буковинським прикордонникам для несення служби, а також мобільний комплекс прикордонного контролю «Потік А», – повідомляє прес-служба облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини