Не пентхаусом єдиним. Каспрук у стінах Ратуші облаштував приватний кабінет з камерами спостереження та магнітним замком (відео)

21.08.2018

КаспрукНе відриваючись від  відпочинку на морському курорті Греції Олексій Каспрук не полишає грати роль політика. Вкотре нагадуючи про своє існування – роздмухує  нібито сенсацію, мовляв, до кабінету міського голови проник невідомий.

Так, декілька років тому колишній міський голова, якого відправили у відставку за бездіяльність, Олексій Каспрук, облаштував собі у стінах Ратуші приватний кабінет.

За гроші чернівчан він  встановив нову підлогу, зашторив вікна дорогими гардинами, аби не було видно, що робиться в середині кабінету. Також не пожалкував придбати й 50-ти дюймовий телевізор з 3D-окулярами та встановив камери спостереження.

Але родзинкою «елітного» кабінету екс-мера Каспрука став магнітний замок на вхідних дверях до кабінету. Саме такий замок допомагав Каспруку ховатися від чернівчан у власному кабінеті та міг запобігти проникнення, до прикладу, правохоронних органів.

Для чого екс-мер Каспрук встановив камери спостереження та магнітний замок на дверях до свого кабінету дивіться у сюжеті каналу «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини