Київські фахівці оглянули проблемні ділянки чернівецьких доріг (фото)

21.08.2018

бешлей_дорогиУ Чернівцях депутати спільно з фахівцями із Києва та Вінниці оглянули основні проблемні ділянки доріг, які потребують негайного ремонту.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив депутат Чернівецької міськради Володимир Бешлей.

Як зазначив депутат, до обговорення було залучено фахівців, які спеціалізуються на будівництві доріг з бруківки та які відбудовували Київ, Одесу і Львів. Також, була проведена нарада щодо готовності всіх чернівецьких шкіл до нового навчального року.

“Показав проблемні вулиці та площі міста, котрі потребують негайного ремонту. Домовились про співпрацю. Запросили із Вінниці виробників енергозберігаючих світильників. Консультувалися як покращити вуличне освітлення, підсвітити нашу пам’ятку ЮНЕСКО та інші цікаві туристично-привабливі місця. Провели наради щодо готовності закладів освіти до навчального року та житлово-комунальної системи до опалювального сезону.

Обговорили наслідки «транспортного експерименту» та необхідні заходи для стабілізації ситуації із перевезеннями.

Звернув увагу на незадовільну роботу МіськШепу. Організація поточного ремонту доріг бажає бути кращою. Будемо кардинально міняти підхід до ремонту доріг в Чернівцях”, – пише Володимир Бешлей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини