Суд арештував контрабандиста, який намагався дати хабар прикордоннику

19.08.2018

судЙому обрано запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 120 тисяч гривень. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 16-го серпня у Чернівцях працівники поліції затримали буковинця під час спроби підкупити прикордонника. Зловмисник сподівався, що за 1200 євро неправомірної вигоди посадовець посприяє у безперешкодному переміщенні цигарок до сусідньої Румунії.

Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого, правоохоронці виявили та вилучили тютюнові вироби без марок акцизного збору встановленого зразка, радіостанції, прилади нічного бачення й інші докази причетності фігуранта до незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон України, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини