Люди Каспрука свідомо зривають тендери на закупівлю шкільного обладнання, – Віталій Михайлішин

15.08.2018

михайлішин1Деякі чиновники міської ради з команди Каспрука продемонстрували своє справжнє обличчя, коли їхнього керівника відправили у відставку. У цьому переконаний депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Віталій Михайлішин.

«Начальник управління освіти Сергій Мартинюк та директор департаменту містобудівного комплексу Ярослав Городенський – двоє людей, які входять до тендерного комітету при закупівлях обладнання на 1 вересня: парти, стільці, дошки тощо. Щойно мера зняли у законний спосіб, як вони пішли у відпустки. Внаслідок їхньої відсутності на засіданнях тендерного комітету немає кворуму і не відбуваються тендери. Тож, усвідомте, який саботаж вони роблять і наскільки цинічно та підло чинять», – зазначив Віталій Михайлішин в ефірі програмі «Чернівці сьогодні» на телеканалі«Чернівецький промінь».

Водночас, він зауважив, що чиновники міської ради повинні були б працювати не на міського голову, а на громаду, яка їх наймає. Адже чернівчани податками платять їм зарплату зі своїх кишень. Тому й на роботу таких людей бере не Каспрук, а чернівчани.

«Шановні, напишіть заяву на звільнення та не зривайте важливі процеси у місті. Такі, як початок навчального року. Чиновникам не слід плутати роботу в державному органі з обслуговуванням політичних інтересів свого керівника», – підсумував депутат.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини