Команда Каспрука відмовилася ремонтувати басейн у 27-ій школі, тому що тендер виграла не «їхня» фірма

15.08.2018

михайлішин1Таку думку в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецькій промінь» висловив депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Віталій Михайлішин.

За його словами, владну команду колишнього міського голови Олексія Каспрука не надто хвилював розвиток міста і, судячи з учинків, власний інтерес їх цікавив більше, – повідомляє promin.cv.ua.

Прибічники екс-мера просто відмовилися від реконструкції басейну у ЗОШ № 27, бо втратили можливість заробити на цьому.

«Про їхній шкурний інтерес свідчить те, що проектно-кошторисну документацію під час мерства Каспрука довели до 23 мільйонів. Зокрема, вигадали в проекті аж 5 котелень, та повністю документ переробили «під себе». Проте, як вони не старалася, тендер виграла фірма, яку вони не знають. Тоді чиновники просто відмінили тендер, мотивуючи це тим, що місту не потрібен басейн. Не змогли заробити на цьому грошей, тож вирішили не давати можливість нашим дітям відвідувати комунальний басейн. І все тому, що виграла не «їхня» компанія – такий ось цинічний підхід колишньої міської влади в питанні власного збагачення», – зазначив Віталій Михайлішин.

Нагадаємо, що результати першого тендеру з реконстррукції басейну ЗОШ №27 відмінили, через те, що його не змогла виграти фірма Бурбака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи