У Чернівцях можуть заборонити продаж алкоголю вночі

13.08.2018

алкоголь_1Відповідний проект рішення подано на сесію міської ради, яка відбудеться 31 серпня. Його авторами стали депутати Андрій Ілюк, Михайло Яринич, Олександр Пуршага та Віталій Гавриш.

«Заборонити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива (крім безалкогольного) у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, крім закладів ресторанного господарства на території міста Чернівців, у період з 23.00 години до 07.00 години щоденно, враховуючи вихідні дні та свята», – йдеться у тексті документа.

“Це спільна ініціатива декількох депутатських фракцій. Проектом рішення пропонується обмежити продаж алкоголю у нічний час з 23:00 вечора до 7:00 ранку. Відповідно до нещодавних змін до законодавства – це повноваження міської влади. Аналогічні обмеження вже діють в декількох обласних центрах і показали позитивний результат», – каже співавтор проекту рішення, керівник фракції ВО «Свобода» у Чернівецькій міській раді Андрій Ілюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи