Потрібно робити все, щоб у Чернівцях було комфортно жити, – Віталій Михайлішин

13.08.2018

михайлішинГість програми “Чернівці сьогодні” депутат від фракції “Рідне місто” Віталій Михайлішин розповів що потрібно робити для того, аби Чернівці розвивалися і у місті було комфортно жити.

“Мені дуже соромно за те, що у керуванні містом була така людина, яка не займалася господаркою, а займалася лише політикою, брифінгами і відрядженнями. Адже місто – це живий організм. Ним потрібно займатися постійно. Не можна думати, що воно все саме буде працювати.

Так,  життя у місті продовжується, але цим потрібно займатися. Це як господарство, треба зранку до вечора  працювати. Починати свій день і закінчувати об’єктами, які почали робити, проблемними об’єктами, які, чомусь, не доробляються і постійні звіти від керівників департаментів. Що було зроблено за тиждень, які плани на наступний тиждень. Має бути робота на місто, робота для чернівчан, робота для гостей нашого міста.

Чиновники мають робити все, щоб у місті було комфортно жити. Мають відкриватися садочки, робитися дороги, тротуари, всі мають себе комфортно відчувати у своєму місті”, – наголосив Віталій Михайлішин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи