Транспортний експеримент Каспрука над чернівчанами припинять

10.08.2018

Каспрук в маршруткеЗа старою схемою транспорт у місті може запрацювати наприкінці цього місяця

На думку секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, змінена колишнім мером транспортна схема не виправдала себе і від неї варто відмовитися, повернувши ліквідовані маршрути. Про це він заявив у програмі «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Справа тут не у перевізниках. Адже не вони припинили їздити. Це було рішення департаменту ЖКГ та міського голови. Мер воював із одним із перевізників, тож транспортний експеримент був лише політичною помстою підприємцю, який виступав із критикою дій Каспрука. Але рішення щодо громадського транспорту повинен приймати не мер. Цим має займатися профільна комісія», – заявив секретар.

На думку Василя Продана, ліквідовані маршрути треба повертати. Адже ситуація з громадським транспортом сьогодні у місті важка. Натомість, зараз у Чернівцях набагато менше людей, ніж буде з 20 серпня.

«Саме тому необхідно поновити ту маршрутну сітку, яка була раніше, та припинити експеримент над чернівчанами. Думаю, що до 1 вересня усунемо всі проблеми з громадським транспортом», – заявив Василь Продан.

Водночас, гість програми розповів і про перспективи впровадження в Чернівцях електронного квитка. За його словами, згідно з меморандумом, підписаним мером, цей сервіс повинен був запрацювати вже у серпні. Проте, досі зрушень у цьому питанні немає.

 «Але разом із заступником міського голови та працівниками, які відповідають за цей напрямок, ми зробимо все, щоби протягом 3 місяців ввести у тролейбусах електронний квиток», – пообіцяв секретар міської ради.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини