Підтримка малого та середнього бізнесу стимулюватиме економіку України, – Олександр Шевченко

09.08.2018

шевчРозвиток малого та середнього бізнесу може стати основою зростання української економіки. Про це під час відеочату в соціальній мережі Facebook заявив народний депутат від УКРОПу, учасник президентських праймеріз партії Олександр Шевченко, – пише прес-служба партії “УКРОП”.

«Малий та середній бізнес може врятувати Україну, але для цього людям потрібно дати доступні фінансові інструменти – дешеві кредити», – зауважив укропівець.

За його словами, кожен селянин повинен мати можливість самостійно обробляти власну ділянку землі. Більшість розвинених країн світу розвивають своє сільське господарство за рахунок невеликих виробників. Фермери, які обробляють до 50-100 гектарів землі, одержують допомогу від держави. Натомість в Україні мільярдні дотації отримують лише величезні агропромислові комплекси.

Нардеп зазначив, що обов’язок влади – створити такий інвестиційний клімат у країні, при якому люди не боятимуться вкладати гроші у розвиток власного бізнесу. Для цього слід припинити свавілля чиновників і контролюючих органів та збудувати ефективну правоохоронну систему.

«Треба дати можливість усім, хто хоче розвиватися, працювати без перешкод. Президент повинен налаштувати чітку і ясну правоохоронну систему. Це залежить лише від однієї особи – президента України», – підкреслив представник «Українського об’єднання патріотів».

На думку Олександра Шевченка, за таких умов громадяни самі стануть локомотивом української економіки.

«У держави вже є інвестори – це українські громадяни, які сплачують податки. Просто ці податки не треба розграбовувати», – зазначив нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини