Маленька буковинка Єва Іленчук потребує допомоги у боротьбі з важкою недугою

09.08.2018

1111У неділю, 12 серпня 2018 року, у місті Чернівці на вулиці О. Кобилянської та у парку ім. Т. Г. Шевченка (біля фонтану) з 10 до 20 години відбудуться благодійні акції та ярмарок, націлені на збір коштів на лікування 5-місячної сторожинчанки Євочки Іленчук.

З самого народження дівчинка бореться з важкою недугою: вроджений ІМУНОДЕФІЦИТ складний – комбінований (T+/-B+NK). Проявляється в тому, що імунна система взагалі не працює і будь-яка вірусна чи бактеріальна інфекція можуть бути смертельними для малечі.

Це надзвичайно рідкісне захворювання. У світі діагностували лише 6 випадків цієї важкої хвороби, але вона виліковна.

Для того, щоб дівчинка одужала, необхідна термінова трансплантація кісткового мозку. Ціна життя – 110 000 доларів.

Наразі дівчинка з батьками вже знаходяться в Туреччині, де лікарі проводять повну діагностику та починають пошуки донора для трансплантації кісткового мозку.

Завдяки волонтерам та всім небайдужим людям вдалося зібрати 56 667 доларів. Три тижні поспіль на Центральному майдані міста Сторожинець Чернівецької області волонтери збирали благодійні внески на лікування Євочки.

Цієї неділі, 12 серпня, батьки Єви та волонтери щиро просять відгукнутися на заклик про допомогу всіх чернівчан.

Заплановано виступи місцевих співаків та гуртів, благодійний ярмарок, де активісти продаватимуть випічку, вироби хенд-мейд, квіткові композиції. Відбудуться різноманітні майстер-класи, охочі матимуть можливість сфотографуватися біля яскравих фотозон, можна буде придбати символічні браслети, футболки та кульки з написами “Допоможіть врятувати Євочку”.

Абсолютно всі виручені кошти з ярмарку будуть передані на лікування Євочки. Від серця до серця та гривня до гривні і ми врятуємо життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини