Скільки це бидло буде тут стояти і морочити голову, – заступник голови ОДА Гостюк про мешканців села Ломачинці (відео)

25.07.2018

бурбак гостюк

Про манеру спілкування з людьми заступника голови облдержадміністрації Василя Гостюка розповіла мешканка села Ломачинці.

У Чернівецькій області триває процес створення Об’єднаних територіальних громад. Однак, не всі люди хочуть створювати ОТГ так, як їм вказують чиновники. Зокрема, мешканці села Ломачинці не хочуть приєднуватися до Новодністровська. Натомість таке приєднання лобіює заступник голови ОДА Василь Гостюк, який робить це виключно в інтересах нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака, який обирався по 204 виборчому округу. На останній сесії Ломачинецької сільської ради, куди прийшли мешканці, а Гостюк, фактично, приїхав в оточенні поліції, він навіть не захотів слухати людей.

«Було тоді на сесії 300 чоловік. І ми просили, пан Гостюк вийдіть до народу. А він вийшов, говорить по телефону і каже, що скільки це бидло буде тут стояти і морочити голову», – розповіла мешканка Ломачинців Майя Ободян.

Також люди розповідають, що їх почали цькувати і погрожувати їм поліцією, а деяких несподівано звільнили з роботи.

Обурені мешканці Ломачинців прийшли на вчорашньому сесію Чернівецької облради, де затверджувався перспективний план створення ОТГ на Буковині.

Подробиці у сюжеті телеканалу Чернівецькій промінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи