Взимку Чернівці можуть залишитись без опалення

22.07.2018

1532098049_gordaТепловики винні за газ майже 10 мільйонів гривень, але в мерії не поспішають виправляти ситуацію

«Чернівцітеплокомуненерго» винне газовикам 9 мільйонів гривень, а до того ще й 960 тисяч гривень штрафних санкцій і пені. Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда. А відтак невідомо, чи будуть батареї у квартирах чернівчан узимку теплими.

«Жодна організація в Україні не може змусити наше підприємство розпочати опалювальний сезон за наявності боргу», – зазначив Віктор Горда.

 Доки тепловики не розрахуються за вже поставлену послугу, газу не отримають. Тим часом, у міській раді немає якихось рухів, перемовин, проектів про те, як повертатимуть борг, каже Віктор Горда.

Існує також проблема із постачанням газу до бюджетних установ.

«Не знаю, яким чином, але у нас виграють компанії, які зареєстровані на захопленій території, підприємства, що протягом багатьох опалювальних сезонів неправомірно підвищували ціни, і через це були відкриті кримінальні справи. Ми очікуємо серйозних проблем, там де комерційні організації, не маючи підтвердження наявності обсягів природнього газу, укладають угоди із бюджетними установами», – розповів Віктор Горда.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини