11 та 12 маршрутки можуть невдовзі повернути

20.07.2018

маршрутка12Так званий транспортний експеримент над чернівчанами, який започаткував міський голова Олексій Каспрук, невдовзі може бути скасований після того як достроково припинять повноваження мера.
Про необхідність повернення маршруток №11 та 12, враховуючи численні звернення чернівчан, розповів секретар міськради Василь Продан у програми «Чия Правда».
«Моя позиція, що 11 та 12 маршрути мають працювати. Хоча б до тих пір поки міське тролейбусне управління не придбає хоча б ще 30-50 тролейбусів. Тому, якщо це буде у моїх повноваженнях, то обов’язково треба цей маршрут повертати, враховуючи ту кількість звернень і ту кількість підписів, які приносять у міську раду і мені особисто чернівчани», – розповів Василь Продан.
Проте на думку секретаря зробити це буде не так просто, адже перевізник, знявши усі свої автобуси на декількох маршрутах, по суті припинив свою діяльність і виставив їх на продаж.
«Це не так легко буде зробити, враховуючи, що перевізник, який мав найкращі машини у місті, заявив про те, що він припиняє свою діяльність. Ми можемо прийти до того, що поновимо маршрут, а автобусів уже не буде. Ми ж не знаємо, продав він чи не продав, чи закрив діяльність. Тобто, щоб відновити маршрут, тепер ще й автобуси треба мати», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи