Депутат облради натякнула, що їй почали погрожувати після того як вона розкритикувала заступника голови ОДА Василя Гостюка

17.07.2018

депутатДепутат Чернівецької обласної ради Лілія Бортич заявила про погрози, які до неї надходять та пожежу техніки її підприємства.

Про це вона повідомила в ефірі передачі “Діалоги”, яка вийшла в ефір на телеканалі “Чернівецький промінь”.

Зокрема, Бортич, критикуючи діяльність у сфері децентралізації заступника голови Чернівецької ОДА Василя Гостюка, повідомила про факти погроз, які надходили до неї.

“У мене є дзвінки з незнайомих номерів з погрозами. Минулого тижня у мене згорів комбайн на полі. Якщо чесно, мені моя юридична служба порекомендувала застрахувати техніку і взагалі – повністю завжди бути відкритою і розуміти, що я зараз політична фігура, тож може відбуватися все, що завгодно”, – сказала депутат облради.

Вона зазначила, що після цього інциденту депутат застрахувала майно своїх фірм.

“Але не тому, що я боюся, а тому, що я несу відповідальність перед людьми, які працюють на цій техніці. Я людина в політиці зовсім нова, і мені дуже неприємно, коли чоловіки воюють з жінкою такими способами”, – сказала Л. Бортич.

Разом з тим, депутатка не зверталася до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочину, – пише molbuk.ua.

“Якщо чесно, не зверталась. Тому що я не звикла стріляти по горобцях гарматами, і я не хочу витрачати свою енергію на той негатив і той бруд, який ллється. Якщо воно зайде достатньо далеко, то в мене є достатньо сильна юридична команда, яка буде захищати мене і безпеку моїх підприємств у законом установленому порядку”, – сказала Бортич.

Водночас депутат повідомила, що раніше заступник голови ОДА Василь Гостюк начебто “отримав завдання “рити” на Бортич усе, що завгодно”.

“Тоді з’явилася кримінальна справа про захоплення особливо цінних грунтів. У результаті слідства виявилося, що не було особливо цінної землі. Це була не державна земля, а пайова земля. І ні я, ні моє підприємство не обробляли цю землю. Цю землю обробляв зовсім інший фермер. Справа була закрита у зв’язку з відсутністю складу злочину”, – сказала депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини