Мер Каспрук – це продовження грабунку міста бандою “Народного фронту”, – журналіст

16.07.2018

каспрукПро партійну приналежність Олексія Каспрука та про дострокове відсторонення від повноважень міського голови на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” написав журналіст Василь Забродський.

Зокрема, Василь Забродський розповів,  про те, як з легкої руки екс-мера Миколи Федорука “Добробут” досі не сплачує податок у бюджет міста, а Каспрук продовжує покривати та протягувати всі “шкурняки” своїх наставників Бурбака та Федорука.

“Не знаю чому, але сьогодні найпоширеніше запитання багатьох знайомих при зустрічах, це – знімуть чи не знімуть. І йдеться саме про мера. Про Льошу. І якщо ще рік тому, таке питання звучало з певним спортивним інтересом, ну ніби чисто поржати, побалакати. То сьогодні питання дострокового відсторонення Каспрука від виконання повноважень мера, розглядається свідомими громадянами, як необхідність. Необхідність порятунку міста від невдалого керівника і його оточення”, – пише Василь Забродський.

Журналіст розповідає, що ще чотири роки тому, коли він називав теперішнього сера Чернівців маріонеткою Яценюка, то люди просили не ображати Олексія Павловича, адже той, мовляв, обраний народом.

“На жаль народ помиляється і вже не вперше, – продовжує Забродський, – Банда Яценюка роками грабувала Чернівці. Я був депутатом і знаю про що кажу. Сам голосував за їх шкурняки. Не міг відмовити. Бо кумівство. А мер Каспрук – це продовження грабунку міста цією бандою. Злочинне рішення Виконкому Федорука, яким яценюківсько-бурбаківському “Добробуту” дозволили не сплачувати відрахування в фонд розвитку міста, а це сотні мільйонів гривень, діє по сьогоднішній день. І Каспрук не виносить питання про його відміну на Виконком, хоч депутати проголосували ще два роки тому про перегляд цього рішення. Що заважає меру? Партійність? Заангажованість? Страх? Назвіть причину. 

Найгірше в нашій ситуації саме те, що існуючий колапс у нашому місті вигідний і Каспруку, і його ляльководам.

Свою повну нездатність до господарювання вони пояснюють протистоянням мера і депутатів. А насправді автором і зачинателем цього протистояння і є сам Каспрук, і його оточення. 

Я неодноразово писав про нагальну необхідність загального згуртування усіх можливих і не можливих людських ресурсів, для порятунку міста. І це повинно відбутись незалежно від політичних уподобань”, йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини