Через бездіяльність чиновників Ратуші залізничний вокзал знову затопить

16.07.2018

вокзалУ департаменті ЖКГ лише зараз згадали, що необхідно шукати організацію, яка розробить проект реконструкції зливових мереж.

Через відсутність учасників не відбувся тендер на розробку проекту з будівництва споруд із запобігання підтоплення залізничного вокзалу Чернівців. Вартість проекту становила 600 тисяч гривень.

Цікаво, що тиждень тому мер Олексій Каспрук запевняв, що є проектні організації, які готові взятися за цю роботу.

«Тендер на сьогодні оголошений. Проектна організація, наскільки мені відомо, має заявитися. Одна, друга, третя», – повідомив на своєму брифінгу Олексій Павлович.

Та, судячи з усього, підлеглі неправильно поінформували міського голову, бо, як виявилося, ніхто не виявив бажання займатися цим проектом. А це означає, що доведеться оголошувати новий тендер і далеко не факт, що він теж відбудеться.

Та й сама розробка проекту займає багато часу. І поки триватимуть усі ці процедури, залізничний вокзал буде «плавати» після кожної зливи.сайт_12

Нагадаємо, що після того як у червні минулого року вокзал затопило, чернівчан переконували, що проект реконструкції зливових мереж є в наявності, і, якщо вірити Каспруку та офіційному сайту міськради, уряд навіть виділив нам 12 мільйонів гривень на ці роботи.

Щоправда, досить швидко з’ясувалося, що пакет документів недосконалий і гроші нам виділять лише за наявності повноцінного комплексного проекту.

Але чому чиновники Ратуші з червня минулого року не займалися цим питанням, а лише зараз згадали про зливові мережі вокзалу – залишається загадкою…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини