Стан міста чітко вказує на те, що міський голова не виконує свої повноваження, – Василь Продан

05.07.2018

продан_каспрукНа липневій сесії міськради депутати мають розглянути питання дострокового припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука. Такий проект рішення зареєстрував секретар міськради Василь Продан. У програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь» він пояснив чому вніс це питання на розгляд і які є підстави для припинення повноважень мера.

«Подивіться, що твориться у місті. Є низка незаконних рішень прийнятих головою, в тому числі незаконні звільнення. Якщо стан міста такий як є – це чітко вказує на те, що міський голова не виконує свої повноваження.

Повноваження міського голови, по суті, організувати життя міста для комфортного проживання мешканців. Це дороги, це транспорт, а що не візьміть – скрізь проблема. Проблема глобальна на все місто. Що стосується транспортної системи міста – це колапс. Ніколи такого у Чернівцях  не було, ні таких зупинок транспортних, ні таких страйків, ні таких конфліктів.

Каспруку що, підмінили тих перевізників? Вони працювали з 2005-го року, то чому зараз у нього шалені конфлікти з ними?

Той, хто очолює всю міську владу, має знаходити компроміс, а не створювати конфлікти. З підрядниками конфлікти, з депутатами конфлікти, з членами виконкому конфлікти – суцільний конфлікт. Ну не може так бути», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини