Я не маю відношення до «Самопомочі» і, в принципі, особливо ніколи й не мав, – Василь Гостюк

25.06.2018

бурбак_гостюкЗаступник голови Чернівецької облдержадміністрації та депутат обласної ради, обраний за списком «Самопомочі», Василь Гостюк вдячний своїм колишнім колегам за те, що вони виключили його з фракції. Про це він повідомив в ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

При цьому, відверто зізнався, що як тільки він отримав омріяну посаду заступника голови ОДА, то одразу ж перестав цікавитися депутатськими справами та ігнорував засідання фракції.

«Насправді, я дуже вдячний за це рішення фракції. Дійсно, я ніколи не був членом партії «Самопоміч», ніколи навіть не подавав заяву на вступ до цієї партії. В силу особливостей виборчого законодавства, тоді в 2015 році вони самі мені запропонували долучитися до виборчої кампанії і бути обраним депутатом до обласної ради, на що я погодився. Зважаючи, що партія «Самопоміч» вважає себе опозиційною, вони прийняли правильне рішення. Я їм дуже вдячний за це рішення. Інакше мені б довелося писати заяву на вихід з фракції, прийшлось би складати мандат депутата.

Так, це дійсно правда, я не ходив на засідання фракції більше року. От як призначили на посаду, так і не ходив. Засідання фракції це четверта, пята година вечора, а у мене робочий час», – розповів Гостюк.

Коли ж його попросили прокоментувати ті процеси, що нині відбуваються в буковинській «Самопомочі», він повідомив, що жодного відношення до цієї політичної сили не має і її внутрішньопартійним життям не цікавиться.

«Я не маю відношення до «Самопомочі» і, в принципі, особливо ніколи й не мав. Це одна із політичних партій. У кожного своє життя», – додав Гостюк.

Нагадаємо, що наприкінці травня Василя Гостюка виключили з фракції «Самопоміч» в обласній раді за недотримання принципів і положень партії.

Також відзначимо, що останнім часом Гостюк постійно супроводжує нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака в його поїздках по 204 виборчому округу.  А Чернівцями свого часу ширилися чутки про те, що у Гостюка є спільний бізнес з контрабандистом «Слоном» у якого давні та тісні зв’язки з Бурбаком та «Народним фронтом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини