Під час відкликання депутатів «Самопомочі» порожніх відомостей не було, – Попович

25.06.2018

поповичНезважаючи на те, що 24 березня, під час проведення зборів з відкликання депутатів Чернівецької міськради від фракції «Самопоміч», було зафіксовано чимало порушень, колишній голова міського осередку «Самопомочі» Олексій Попович будь-які факти фальсифікацій результатів зборів заперечив. Щоправда, в інтерв’ю «Без емоцій» в ефірі телеканалу «Чернівецький промінь» 21 червня він визнав, що не пускати на збори секретаря міської ради Василя Продана та інших бажаючих було помилкою.

«Я ніяк не можу прокоментувати пусті відомості, пустих відомостей не було. Просто було шість однакових груп документів по кожному з депутатів.

Реєстрували всіх. Це були відкриті збори. Попередніх списків не було. Були запрошені для того, щоб впорядкувати процес реєстрації. Я сам особисто був під час того як Василь Продан прийшов. Я особисто запропонував Василю Продану зареєструватися. У Василя Продана не було паспорту. Я сказав, що давайте ми всіх зареєструємо бажаючих, якщо залишиться місце я з радістю вас пущу. Можливо, це була моя помилка», – зазначив Попович.

Також він не підтвердив, але й не спростував інформацію про те, що підписи за відкликання депутатів збиралися на телеканалі «ТВА», який близький до «Народного фронту».

«Не готовий вам сказати. Там немає місця роботи в тих списках. Відповідно, це важко визначити», – повідомив колишній голова міського осередку «Самопомочі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи