Наталія Хілько не принцеса, але все робить правильно

25.06.2018

кіоск_морозивоСкандал довкола встановленого на Театральній площі МАФу з морозивом призвів до того, що головний архітектор міста Наталія Хілько написала заяву на звільнення. Вона стверджує, що у випадку з цим МАФом все зробили правильно.  Про це головний архітектор розповіла у програмі «Політика» на телеканалі ТВА.

«Я досі переконана, що ми нічого не зробили неправильного. Тому що з моєю думкою не погоджуються дуже багато моїх колег у міській раді. Вони вважають, що громадськість правильно обурилася. Але я вважаю, що ми все робимо правильно, бо головний архітектор – це не принцеса, яка сидить собі на стільці і визначає: «Ось цьому я погоджую дозвільну документацію, а цьому не погоджую».

хількоГоловний архітектор повинен сформувати стратегію. Тобто, якщо у нас є стратегія узаконити пересувні тимчасові споруди на літній період часу, ми для цього приписуємо умови. І фактично, я вважаю, що ми, Управління містобудування та архітектури, за три роки зробили багато кроків у цьому напрямку. До того як мене не було на посаді, тимчасові споруди стояли самовільно і не сплачували у бюджет.

Що ми зробили? Ми зробили положення, ми затвердили оці схеми на виконкомі. Тобто, на цей МАФ, що на Театральній площі, виконком у 2016 році погодив точку розташування. Коли ми погоджували схему, вони не звертали увагу на перелік, на адресу, на назву. Коли голосували , вони підтримували цю локацію. І коли ми розробили положення, схему, сформували комісію – це ж не моє одноосібне рішення: можна чи не можна», – розповіла Наталія Хілько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини