У Чернівцях не штрафують підрядника, який так і не розпочав капітальний ремонт трьох вулиць

20.06.2018

сувороваЩе першого червня у Чернівцях мав розпочатися капітальний ремонт доріг. Зокрема, до виконання робіт на вулицях Суворова, Гагаріна та Січових Стрільців повинна була приступити фірма «ЛК Машинері». Однак, нині на календарі вже 20 червня, а на згаданих вулицях не має ні робітників, ні дорожньої техніки.

Громадський активіст Андрій Жилкін звертає увагу, що за недотримання строків, і, відповідно порушення умов договору, міська влада мала б оштрафувати підрядника. Але цього чомусь не робиться.

«Ці вулиці Машинері має робити. Чому не робить, і чому мерія не реагує? А якщо реагує, то покажіть тут листи звернення до фірми, які санкції? Які % від суми договору в день штрафу за не виконання умов договору? Де це все? Немає,бо свої? Ось подивіться пункт 7.2.договору з Машинері. Цікаво, влада вже отримала пеню від фірми за порушення строків? Чи знову мерія все дозволить порушувати та нічого не буде контролювати?», – написав активіст у групі «Старе місто» в мережі facebook.

договір_Машинері

У департаменті ЖКГ посилаються на відмовки підрядника, що по одному об’єкту на кордоні застрягли труби, по іншому – немає дорожніх знаків для об’їзду і запевняють, що документують ці факти.

Поки ж в столиці Буковини втрачають дорогоцінний час для ремонту доріг, і чиновники закривають очі на бездіяльність підрядника, інша чернівецька фірма «Технобуд» активно будує та ремонтує дороги у Києві.

І залишається лише здогадуватися чому цій фірмі не знайшлося робити у Чернівцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини