Каспрук завтра таки скасовує маршрутки №11, 12 та 40 і погрожує поліцією, якщо вони вийдуть на маршрути

20.06.2018

автобус маршруткаТакож відзавтра змінять схеми руху інших маршруток

Сьогодні мали відбутись зміни в схемі руху маршрутних автобусів в місті, зокрема мали і скасувати найпопулярніші маршрутки №11 та 12. Щоправда зранку змін так і не відбулось, а в мерії повідомили, що їх відтермінували до 1 липня. Та до вечора передумали і таки запроваджують зміни в схемі руху маршруток з 21 червня. А тим перевізникам, які не погодяться, погрожують поліцією та Укртрансбезпекою. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті міськради.

На десяти маршрутах автобуси з 21 червня курсуватимуть за новими тимчасовими схемами руху. Це передбачено тимчасовими угодами, укладеними 19-20 червня з перевізниками, – повідомили у департаменті житлово-комунального господарства міської ради.

З 21 червня не працюватимуть автобусні маршрути №11, №12 та №40. Автобусний маршрут №2 тимчасово, до ремонту дороги на перехресті вул. Я.Мудрого – Енергетичної, працюватиме за старою схемою.

Автобуси на маршрутах №10, №10а, №15, №16, №21 курсуватимуть до зупинки на вул. Шкільній, автобусний маршрут №9 укорочено до готелю «Турист».

За зміненими схемами руху працюватимуть автобусні маршрути №1а, №26, №26 а, №38а. Збільшено кількість автобусів на маршруті №9а, який курсуватиме від Гравітону до Соборної площі.

Шість автобусів працюватимуть на маршрутах №10 та №10а.

На окремих маршрутах змінено перевізників та кількість автобусів. Вживаються заходи з пошуку перевізника для обслуговування автобусного маршруту №42, на який не надійшло жодної пропозиції від перевізників.

Для забезпечення якісних транспортних послуг збільшено кількість тролейбусів на маршрутах №1, №6, №2, №3. У пікові години інтервал руху тролейбусів на цих маршрутах становитиме 5-7 хвилин, з 12.00 до 15.00 та з 20.00 до 23.00 – 15-20 хвилин.

Управління патрульної поліції та Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області повідомлені про тимчасове призупинення у Чернівцях роботи автобусних маршрутів №11,№12 та №40 та внесення зміни у схеми руху ще на 10 автобусних маршрутах.

Без тимчасових угод перевізники до обслуговування автобусних маршрутів не допускатимуться, а за порушення схем руху на маршрутах притягатимуться до передбаченої законом відповідальності, – повідомляє прес-служба міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини