Відзавтра чернівецька влада скасовує найпопулярніші маршрутки №11 та 12

19.06.2018

Каспрук в маршруткеРеволюційні зміни чи дрібна помста Каспрука Альботі ціною комфорту тисяч чернівчан

Коли міська влада офіційно оголосила, що з 20 червня знімає маршрути №11 та 12, а також важливі для садгірчан та жителів Калічанки 2-ий та 40-ий маршрути, то більшість чернівчан лише покрутили пальцем у скроні, а деякі публічно висловлювали в соцмережах в нецензурній формі своє «захоплення» діями міського голови.

Нагадаємо найпопулярніші маршрутки №11 та 12 забезпечували перевезення в найбільші спальні райони міста, і працювали регулярно з 6-ї ранку до 23:45. Частково вони дублювали маршрут тролейбусу №6, тож на думку влади, саме тролейбуси і врятують ситуацію. Але варто нагадати, що після 20-ї години тролейбусів на лініях залишається 1-2, а останній рейс виконується в 23-ій годині та й той в депо на Гравітон.
Коли маршрутки не ходили, на лінію 6-го тролейбусу виходило від 6 до 8 тролейбусів, працювали понаднормово, їздили переповнені вщент. Звісно тролейбуси в запасі ще є, а от водіїв катастрофічно в ЧТУ не вистачає, і скільки зможуть працювати у такому щільному графіку водії невідомо. Тому що чекає на чернівчан вже завтра, важко уявити. Адже зараз, в годину пік, в 18:00 на шостому маршруті працює аж ТРИ (!!!) тролейбуси.

Звісно можна подумати, що Олексій Каспрук і справді вирішує проблему загазованості в місті знімаючи з маршрутів 10 автобусів, принаймні мер так говорить. Але на поверхні лежать зовсім інші причини. Саме власник цих маршрутів, голова асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота виступав від імені усіх перевізників під час зустрічей з керівництвом міста, і саме він критикував мера за те, що той відмовляється почути проблеми перевізників. Тож цей крок більше схожий на дрібну та недолугу помсту Каспрука, навіть ціною комфорту тисяч чернівчан.

Каспрук люстраціяТакож зміни торкнуться ще кількох автобусних маршрутів. Зокрема зміниться схема руху маршруток №1А, 9, 15, 16, 21, 26, 38.

Міська влада запевняє, що для чернівчан ці зміни будуть лише на краще. Але знаючи як реалізовуються проекти при Каспруку, щось нам підказує, що обурення чернівчан діями влади, яке до цього виливалось лише в нецензурні дописи в соцмережах, може завершитись в кабінеті Каспрука. І тоді замість службового джипу міський голова має усі шанси покататись у сміттєвому баку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини