«Ми для них бидло, а не люди». Обурені чернівчани виступають проти будівельного свавілля нардепа Бурбака

19.06.2018

28 червняНа сьогоднішню сесію Чернівецької міської ради прийшли обурені мешканці будинку по вулиці Богуна,19, які потерпають від незаконного будівництва, яке поруч здійснює фірма, яку пов’язують з нардепом від «Народного фронту» Максимом Бурбаком.

Люди розповіли, що внаслідок будівельних робіт по 28 червня, 44 в їхньому будинку утворилися величезні тріщини, з будівельного майданчику у двір постійно падає цегла та інші будматеріали, які ледь не травмували дитину. Також у двір людей направлені усі витяжки з нової будівлі. Робітники та представники забудовника поводять себе зверхньо та нахабно по відношенню до місцевих мешканців, адже відчувають свою безкарність та підтримку з боку впливового нардепа.

 «Ми для них бидло, а не люди», – емоційно висловилася на сесії літня мешканка будинку №19.

Мешканці змогли отримати офіційне заключення, що саме внаслідок самовільного будівництва руйнується їхній будинок. Але ніхто не хоче зв’язуватися з всесильним нардепом та зупинити це будівельне свавілля.

Водночас, як повідомив депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей забудовник – ТОВ «Жесар» – грубо порушив видані йому містобудівні умови. Зокрема, замість одного поверху будується шість. Недотримані нормативи мінімальних відстаней від сусідніх будинків. Саме тому Бешлей запропонував колегам скасувати наказ Департаменту містобудівного комплексу про видачу ТОВ «Жесар» містобудівних умов та обмежень і таким чином припинити незаконне будівництво.

За відповідне рішення проголосували 26 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини