Іво Бобул передумав йти у президенти

19.06.2018

Іво Бобул11Чернівчанин Іво Бобул заявив, що пожартував, коли говорив про своє бажання балотуватися в президенти України. Про це він сказав в інтерв’ю Комсомольській правді.

Буковинський співак Бобул зазначив, що він не піде в політику і не має намір балотуватися в президенти, бо його не відпустить музика.

“Я вам сказав все, що дійсно думаю з цього приводу, але щодо президентства пожартував! Звичайно, в політику я не піду – мене музика не відпустить”, –сказав він.

При цьому артист вважає, що в Україні потрібно все ж скоротити чисельність народних депутатів.

“Парламент зжив себе. Він не справляється. Мало людей, які хочуть зробити щось. Три людини – партія, 20 осіб – партія. Я б взагалі скоротив парламент вдвічі. Багато їх дуже, а толку ніякого…Якщо ти на роботі – ходи на роботу. Не хочеш ходити на роботу – поклади мандат. Чому людина, яка ходить на завод, повинна працювати з 8 до 18.00, а депутат може просто не прийти в Раду? Прохідний двір, а не парламент у нас. Це смішно для всього світу “, – додав Бобул.

Як повідомлялося раніше, відомий український співак Іво Бобул заявив про намір балотуватися в президенти в 2019 році, зазначивши, що спонсором своєї кампанії він збирається зробити президента США Дональда Трампа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини