Андрій Ілюк: У стінах міськради руками «Народного фронту» відбувається реванш Партії регіонів

19.06.2018

ІлюкПід час чергової сесії міськради голова фракції ВО «Свобода» Андрій Ілюк розповів, що  представники «Народного фронту» у міській раді виступають проти надання пільг учасникам Революції Гідності, хоча самі чи не щодня піаряться на участі у подіях 2014 року.

Як зазначив свободівець, мер та інші представники “Народного фронту” чи не щодня в ефірах телеканалів розповідають, як віддано вони брали участь у Революції, хоча тепер не хочуть голосувати за надання пільг.

“Ви розказуєте на всіх ефірах про реванш “Партії Регіонів”. Він дійсно відбувається, але вашими руками у стінах міської ради. Тому що, у 2018 році в цій сесійній залі знаходяться люди, які публічно виступають проти надання пільг учасникам Революції Гідності.

Вам, шановні, не шкода списувати вашим однопартійцям мільйонні податки, вам не шкода виписувати мільйонні премії чиновникам міської ради, але вам шкода 21-ї тисячі гривень для пільг учасникам Революції Гідності”, – наголосив Андрій Ілюк.

Однак, Олексій Каспрук заявив, що не голосуватиме за пільги учасникам Революції і заявив, що рішення незаконне та з порушеннями регламенту.

У результаті рішення про надання пільг учасникам Революції Гідності прийнято не було, “за” проголосувало 15 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини