Чернівчани вимагають не змінювати схему руху маршруток

18.06.2018

маршрутка12Відповідне звернення з вимогою залишити без змін схеми руху автобусних маршрутів, зареєстрували на сайті Єдиної системи електронних петицій.

Як розповідає автор петиції Ірина Грималюк, тролейбуси не в змозі забезпечити комфортне та вчасне перевезення всієї кількості людей, постійно ламаються, а в години пік обмежують свій рух.

З метою забезпечення безперебійного транспортного обслуговування чернівчан просимо залишити без змін наявні всі автобусні маршрути та не змінювати їх напрямок! 
Тролейбуси не в змозі забезпечити комфортне та вчасне перевезення всієї кількості людей, адже постійно ламаються, в години пік обмежують свій рух та їдуть в депо. Зміна та скорочення маршрутів руху автобусів збільшує кількість пересадок та відповідно витрат на транспорт. Всі мешканці міста відчули обмежені можливості тролейбусів в період автобусного страйку. 
Накладення маршруту тролейбусів та маршруток необхідне, оскільки весь пасажиропотік лише тролейбуси, або лише автобуси забезпечити не в змозі”, – йдеться у тексті петиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи