У Чернівцях може зрости тариф на проїзд у тролейбусах

17.06.2018

тролейбуси Тариф може піднятись від 50 копійок до однієї гривні.

Такі висновки випливають із проекту рішення, який запланований до розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету 17 липня.

Згідно з проектом рішення, який зареєстрували 15 червня, вартість проїзду у тролейбусах можуть підняти до 2,5 грн (для безготівкової оплати) та до 3 грн (на умовах оплати готівкою).

Крім того, у проекті рішення передбачений тариф на перевезення пасажирів у тролейбусах в нічний час (з 23.00 до 05.00) в розмірі 8 грн за поїздку, незалежно від форми оплати.

Також зазначається, що знижки та пільги на проїзд у тролейбусах в нічний час не діятимуть для жодної категорії громадян.

Разом з тим, у проекті рішення вказано, що вартість проїзду в тролейбусах для студентів вузів та учнів ПТУ можуть встановити у розмірі 2 грн за одну поїздку на період навчального року.

Водночас проїзд у тролейбусах для учнів шкіл буде встановлено в розмірі 1 грн за поїздку на період календарного року, – пише molbuk.ua.

Також зазначається, що вартість місячного проїзного квитка у тролейбусах буде встановлено в розмірі 150 грн.

У проекті рішення повідомляється також, що безготівкова оплата за проїзд у тролейбусах має бути запроваджена не пізніше 1 жовтня 2018 року.

Проектом рішення передбачено також доручення департаменту ЖКГ спільно з фінансовим управлінням мерії передбачити кошти на відшкодування різниці між встановленим та економічно обґрунтованим тарифом у розмірі 3,8 грн на послуги міського електротранспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини