Через безгосподарність Каспрука чернівчанам довелося самотужки ремонтувати дорогу

17.06.2018

ремонтВулиця Хрещатицька у Чернівцях украй потребує ремонту. Із проханням виконати відповідні роботи мешканці звернулися до мера Олексія Каспрука. Той пообіцяв, що вулицю приведуть до ладу, однак слова не дотримав.

Про це розповів житель цієї вулиці, котрий додзвонився у ефір програми «Пряма відповідь» на ТРК «Чернівці» із Олексієм Каспруком.

“Казали зробимо, ви чекайте. Проте жодних робіт ніхто так і не проводив. Мешканці самі скинулися, найняли грейдер, і трохи впорядкували дорогу”, – заявив чоловік.

Він також повідомив, що після зливи вулиця знову у поганому стані, а його сусідів затопило, – пише promin.cv.ua.

Міський голова ж виправдовуватися не став, натомість пішов у наступ. І звинуватив бідолашних мешканців, котрі втратили надію отримати допомогу від міської влади, у тому, що вони проводили роботи на міській дорозі самовільно. Підтопило чиєсь обійстя? Так це ж, певно, через грейдер, який люди найняли.

“Не знаю, хто вам що профілював, може це стало причиною підтоплення будинковолодіння. Як мінімум, такі роботи повинні контролювати фахівці дептраменту ЖКГ”, – заявив Олексій Каспрук.

Він також порадив мешканцям вулиці Хрещатицької звертатися із заявкою про підтоплення до муніципального контакт-центру, щоправда, скільки у такому разі доведеться чекати на допомогу, не уточнив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи