Екс-помічникові Руслана Панчишина дали 5 років тюрми за хабар

14.06.2018

суд4За результатами нового розгляду апеляційний суд Чернівецької області погодився з доводами прокурора та залишив у силі вирок Шевченківського районного суду Чернівців від 3 травня 2017 року, відповідно до якого громадського діяча Олексія Крикливця визнано винним у скоєнні корупційних правопорушень та засуджено до реальної міри покарання у виді позбавлення волі.

Нагадаємо, прокуратура Чернівецької області підтримувала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням члена Координаційної ради з питань запобігання та протидії корупції при Чернівецькій міській раді, державного ревізора – інспектора відділу податкового аудиту м. Чернівці Головного управління Державної фіскальної служби в Чернівецькій області у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 369, КК України (шахрайство; підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище та замах на надання неправомірної вигоди), – повідомляє прес-служба Прокуратури Чернівецької області.

Під час судового розгляду встановлено, що Олексій Крикливець підбурив 21-річну буковинку до надання через нього 1500 євро народному депутату України, який поклопоче про її поновлення на навчання  в одному з вищих навчальних закладів Чернівецької області.

Суд першої інстанції прийняв до уваги доводи прокурора та призначив підсудному покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у 2012 році Олексій Крикливець був керівником виборчого штабу кандидата в народні депутати, екс-мера Новодністровська Руслана Панчишина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини