Вето Каспрука на рішення по виконкому депутати розглянуть 19 червня

13.06.2018

сесіяВчора мер Олексій Каспрук зупинив дію рішення Чернівецької міської ради про зменшення кількісного складу виконавчого комітету.

Як зазначається у повідомленні прес-служби міськради, зміна кількісного складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VII скликання, у спосіб що не передбачений Законом, викликала обурення 16-ти чернівецьких громадських організацій, що не може бути залишено поза увагою ради та міського голови, а відтак потребує повторного обговорення на пленарному засіданні ради.

Щоправда, список цих організацій у Ратуші чомусь не оприлюднили, і кого вони, власне, представляють, не повідомили.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Чернівецької міськради має складатися з 18 чоловік. Право подавати кандидатури до нього має виключно міський голова, який з моменту першого голосування по виконкому майже два роки цього не робив. А у жовтні 2017 року сам запропонував зменшити кількість членів виконкому до 12 чоловік. Коли ж 7 червня депутати підтримали цю пропозицію, то мер чомусь вирішив накласти вето.

Обговорювати вето та приймати рішення щодо його подолання депутати будуть на черговому пленарному засіданні сесії, яке відбудеться 19 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини