Племінниця міністра юстиції від “Народного фронту” виявилась мільйонеркою

12.06.2018

11За час перебування на посаді міністра юстиції за квотою “Народного фронту” Павла Петренка, його племінниця Божена Клічук стала власницею двох квартир у елітних житлових комплексах на Печерську й автомобіля Lexus NX200. Про це йдеться в сюжеті програми “Наші гроші”, – пише “Українська правда”.

Повідомляється, що у 2015-2016 роках Клічук придбала нерухомості на близько 7 млн грн, за нинішньою ринковою ціною.

Дві квартири дівчина купила у 2015 році, але власних доходів на подібні придбання у неї не було. На той час вона була студенткою і працювала молодшим економістом та помічником бухгалтера. При цьому дівчина проживає в третій квартирі, маминій, – на бульварі Шевченка.

У вересні 2016-го, студентка також придбала новий автомобіль Lexus NX200, який в автосалоні коштує більше мільйона гривень.

Мати Божени заявила, що майно доньці дісталося в спадок від дідуся, а також озвучила версію про подарунок бабусі та допомогу від дядька-підприємця за батьковою лінією – Романа Клічука.

Роман Клічук в коментарі програмі повідомив, що допомагає племінниці фінансово з навчанням та подорожами, але не сумами, яких вистачило б на нерухомість та авто. За словами самої племінниці Петренка, їй допомагала вся родина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи