Каспрук відмовився ставити на голосування пропозицію, яку вніс депутат Ковалюк

25.05.2018

ковалюкСьогодні на позачерговій сесії депутат Богдан Ковалюк запропонував поставити на голосування питання про включення у порядок денний проекту рішення про звіт міського голови щодо робот виконавчих органів міськради, зокрема депаратменту містобудівного комплексу та земельних відносин, проте Олексій Каспрук відмовився ставити цю пропозицію на голосування. – повідомляє promin.cv.ua

Як зазначив керівник юридичного управління міськради Олександр Шиба, згідно регламенту питання пов’язані зі звітом керівників виконавчих органів приймаються на попередній сесії і розглядаються на наступній.

« Ваша пропозиція суперечить регламенту міської ради. Згідно закону дається 20 днів на оприлюднення. Відзвітую, не переживайте», – додав міський голова Олексій Каспрук.

Опісля Богдан Ковалюк звернувся до регламентної комісії міської ради зафіксувати цей факт.

«Оскільки тут немає керівника, звертаюся до членів постійної комісії з питань регламенту та законності зафіксувати факт, коли міський голова вкотре відмовляється ставити на голосування пропозицію депутата, зловживаючи своїм становищем головуючого», – заявив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи