Сьогодні чернівчани попрощаються з директором “МіськШЕПу” Михайлом Ігнатьєвим

21.05.2018

1526797023_1526796320_ignatievСьогодні о 12 годині в Будинку офіцерів на Театральній площі відбудеться прощання з директором КП «МіськШЕП» Михайлом Ігнатьєвим. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міськради.

«Він був наставником і батьком для солдат і офіцерів, беріг найдорожче – їхнє життя, служив мужньо і чесно, завжди був на передовій. Принциповий, вимогливий, справедливий, готовий на самопожертву, душа колективу, для якого не було неможливого. Не терпів лицемірства, брехні, завжди ставав на захист правди і добра, цінував працю людини, знаходив слово підтримки, приходив на допомогу у скруті. Він був на посту до останньої хвилини життя, вболівав за Чернівці, боляче реагував на несправедливість. Це тяжка втрата для колективу міськШЕПу, комунальників міста, чернівчан, нестерпний  біль для родини, усіх рідних і друзів, бойових побратимів», – йдеться у повідомленні.

Довідково. Михайло Ігнатьєв народився 10 квітня 1955 року. Закінчив Ленінградське вище загальновійськове командне  училище  і військову академію ім. М. Фрунзе. Понад 30 років служив в Збройних Силах, закрема  в Афганістані, працював в Чернівецькому автобусно-тролейбусному управлінні, був керівником  КП «Міськсвітло» та КП «МіськШЕП». Отримав військові нагороди та  медаль “На славу Чернівців”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини