Продан порівняв Каспрука з Януковичем

21.05.2018

каспрук_януковичДострокове припинення депутатським корпусом повноважень міського голови є абсолютно нормальною законною, демократичною процедурою. Адже, коли посадова особа не справляється зі своїми обов’язками, то необхідно приймати кардинальні рішення. Таку думку в ефірі програми «Політика» на телеканалі «ТВА» висловив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, коментуючи тезу чернівчанки проте, що Каспрука не можна знімати, тому що його обирали люди.

На думку секретаря міськради прикриватися тим, що за  Каспрука голосували люди абсолютно недоречно. До прикладу, за Віктора Януковича теж голосували на виборах, але це не завадило згодом відправити його у відставку.

«Питання стоїть не у персоналіях, а у тому, що краще для міста. Тобто, якщо ми знаходимося на останньому місці по рівню комфортності, то я думаю, що з таким міським головою треба прощатися і треба приймати рішення, які йдуть на користь місту, а не на користь якійсь персоналії. І це є абсолютно демократична процедура, яка прописана в законі.

Нагадаю, що за Януковича так само люди голосували. Але це не означало, що його треба було терпіти ще півтора року. Тобто, якщо людина вела країну не в тому напрямку, то звичайно йому треба було припиняти повноваження. Але у звязку з тим, що у нас немає закону про імпічмент, то вийшло так як вийшло. Тому казати, що якщо люди проголосували, тому не можна припиняти повноваження – це не є правильно. І цей випадок з Януковичем чітко показує, що коли людина не справляється, тоді треба відправляти її у відставку», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини