Чернівчанин, який забив до смерті свого знайомого, відсидить сім років за ґратами

21.05.2018

гратиАпеляційний суд Чернівецької області підтримав принципову позицію прокуратури та залишив без задоволення  апеляційну скаргу сторони захисту на вирок Першотравневого районного суду Чернівців, відповідно до якого 27-річного чернівчанина засуджено до семи років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Встановлено, що 30 вересня 2017 року, прямуючи вулицею Руською у Чернівцях, підсудний через раптово виниклий конфлікт завдав своєму 41-річному знайомому тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили смерть, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

За результатами судового розгляду публічним обвинуваченням, яке підтримувала Чернівецька місцева прокуратура, повністю доведено провину злочинця в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні.

Суд першої інстанції погодився з доводами прокуратури та призначив зловмиснику покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Зі вказаним рішенням сторона захисту не погодилась та оскаржувала його в апеляційному порядку.

Апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисників в інтересах обвинуваченого та підтвердив, що визначене для нього покарання є справедливим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини