Через небажання Каспрука скликати виконком страйк перевізників у Чернівцях продовжується

18.05.2018

32783519_1677613892314652_4886295726138589184_nМайже двогодинна зустріч чернівецьких перевізників з мером Олексієм Каспруком закінчилася безрезультатно.

Перевізники пояснювали, що у них немає коштів для того, щоб заправляти автобуси та відправляти їх на маршрути, тому запропонували міському голові скликати засідання виконкому і на ньому розглянути питання вартості проїзду.

На необхідності діалогу з перевізниками, які нині працюють собі у збиток, наголошував і секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Якщо ця послуга коштує певну суму грошей, то воно не може коштувати менше. Ніхто не буде працювати собі у збиток. А казати, що у нас через місяць чи через півроку з’являться 40 чи 100 комунальних автобусів – це не є правда. Ми вже чекали румунські тролейбуси. Ми багато бачили обіцянок, але вони не реалізовувались», – зазначив Василь Продан.

Він також закликав міського голову зібрати виконком та обговорити питання тарифу.

«Звичайно, Олексій Павлович, треба збирати виконавчий комітет, і треба виходити на ту цифру, хоча б без збитковості, за якою перевізники могли би здійснювати ці перевезення», – додав секретар міськради.

Натомість Каспрук категорично відкинув цю пропозицію і в ультимативній формі зажадав, щоб перевізники спершу вийшли на маршрути і лише після цього він, можливо, збере засідання виконкому.

Будь-які спроби домовитися успіху не мали. Каспрук покинув збори, а це значить, що чернівчани і далі залишатимуться без маршруток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини