Валентин Наливайченко: Події в Заставні – це зловживання владою і злочин проти вільного волевиявлення громадян

19.04.2018

наливайченкоПозавчора своїм рішенням Вінницькій окружний апеляційний суд зняв з реєстрації список партії «Справедливість» на виборах до Заставнівської об’єднаної територіальної громади.

Лідер цієї політичної сили Валентин Наливайченко переконаний, що це є наслідком тиску влади на політичних опонентів та спробою зірвати вільне волевиявлення громадян.

Таку думку політик висловив в ефірі радіо «Буковинська хвиля».

«Подивіться, що робиться в Заставні. Тиск влади. Знімають молоду команду Ярослава Цуркана. За що? Тільки за те, що вони за чесні вибори. А хто тисне і залякує? Не Янукович вже ж тепер залякує, не донецькі.

Бідна жінка вдруге відмовилися очолювати виборчу комісію в Заставні, бо дітей залякують. Мене це не просто обурює. Я вважаю, що це ганебна практика. І головне, що не має правової реакції влади. Влада робить вигляд, що це відбувається на іншій планеті. Почекайте, це відбувається в Заставні і тільки тому, що правоохоронці не підзвітні і не залежать від місцевої громади.

Те, що зараз відбувається в Заставні – це зловживання владою і це злочин проти вільного волевиявлення громадян», – зазначив Валентин Наливайченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини