Чернівчани вважають, що за останній рік стан справ у місті погіршився майже в усіх сферах

19.04.2018

чернівці_вказівникМешканці міста вважають, що погіршилися транспортна інфраструктура, збір сміття, вуличне освітлення, стан прибудинкових територій, парків та скверів, сфера спортивних закладів та закладів культури.

Такими є результати соціологічного опитування «Чернівецький моніторинг-2018», яке нещодавно проводилося в у столиці Буковини.

Зокрема, чернівчанам пропонувалося оцінити рівень 19 послуг та сфер життєдіяльності за 5-ти бальною шкалою, де»1» – найнижча, а «5» – найвища оцінка.

По 13-ти пунктах можна зробити порівняння з минулим роком результати якого не надто втішні, адже по 9-ти з них чернівчани поставили нижчу оцінку, ніж у 2017-му. Так, мешканці міста вважають, що погіршилися транспортна інфраструктура, збір сміття, вуличне освітлення, стан прибудинкових територій, парків та скверів, сфера спортивних закладів та закладів культури.

Найнижче чернівчани оцінили стан доріг (1,69) та тротуарів (2,18).

Водначас, порівняно з минулим роком, на думку чернівчан, покращилася ситуація у медичних закладах, школах, дитячих садочках та з водопостачанням.

опитування1

Довідково. Опитування проводилося з 30 березня по 5 квітня Центром соціологічних досліджень філософсько-теологічного факультету ЧНУ, громадською організацією «Інститут місцевого самоврядування” та обласною організацією «Знання України». Його проводили  методом особистого інтерв’ю, під час якого опитано 1200 респондентів, які проживають у місті Чернівці. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,8%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини