П’яному водію джипа, який на смерть збив пішохода, суд дав умовний термін

16.04.2018

судВижницький районний суд виніс вирок водієві позашляховика «Land Rover», який п’яним у жовтні минулого року на смерть збив пішохода. Про це йдеться у єдиному державному реєстрі судових рішень, – повідомляє acc.cv.ua

У вироку суду йдеться, що обвинувачений, керуючи автомобілем марки  «Land Rover» іноземної реєстрації, увечері 14.10.2017 року рухався по автодорозі зі сторони с. Селятин в напрямку смт. Путила Путильського району. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік не впорався з керуванням та наїхав на пішохода, який від численних травм помер на місці ДТП.

З даного рішення відомо, що винуватець ДТП одружений та утримує малолітню дитину. Крім того, він є учасником АТО та добровільно відшкодував завдану матеріальну і моральну шкоду родичам загиблої особи. При винесенні вироку Вижницький районний суд врахував усі ці обставини, а також те, що чоловік притягується до кримінальної відповідальності вперше, його молодий вік, позитивну характеристику з роботи тощо. Даним вироком суд призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Тим же рішенням чоловіка було звільнено від відбуття основного покарання та призначено умовний термін – три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини