На Буковині священик, який був за кермом напідпитку, просив патрульних його відпустити та хотів відслужити молебень(відео)

16.04.2018

священик_1Суботнього ранку, на автодорозі М-19 (Чернівці – Звенячин) поліцейські помітили Audi з несправністю зовнішніх світлових приладів. Патрульні поліцейські зупини транспортний засіб.

Після зупинки поліцейські помітили у водія ознаки сп’яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь напередодні ввечері.

Під час спілкування з патрульними заявив, що він – священнослужитель та просив поліцейських його відпустити, а коли зрозумів, що це не діє – спробував «зателефонувати знайомому», аби владнати справу.

Коли водієві вкотре запропонували пройти огляд на стан сп’яніння – його реакція була специфічною: чоловік переодягнувся в підрясник та запропонував поліцейським «відслужити молебень біля їхнього автомобіля», – повідомляє прес-служба Пктрульної поліції Буковини.

Врешті, коли зрозумів, що ніякі вмовляння та погрози на поліцейських не діють – погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним – 1, 28 проміле (допустима норма – 0,2 проміле)

На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини