Мешканці проспекту Незалежності просять облаштувати дитячий майданчик

16.04.2018

дитмайданчикЕлектронна петиція з вимогою виділити земельну ділянки за адресою проспект Незалежності, 114В для облаштування дитячого та спортивного майданчика набрала необхідну кількість голосів.

Як зазначає автор петиції Віталій Жолтвінський,  мікрорайон “Проспект-Алма-Атинська” з кожним роком все інтенсивніше розбудовується, особливо там заселяються молоді сім’ї з дітьми дошкільного та шкільного віку. Але на території мікрорайону немає жодного дитячого та спортивного  майданчиків. Натомість, ділянка, яка належить ТзОВ “Чернівецький домобудівний комбінат”, вже вісім років пустує.

Тому мешканці просять міську раду надати земельну ділянку під облаштування дитячого та спортивного майданчиків. .

“Починаючи з 2010 року забудовник не використовує вищевказану земельну ділянку за призначенням, через що на будмайданчику постійно збираються, безхатченки, алкоголіки та наркомани, чим порушують спокій мешканців сусідніх будинків, а сама ділянка знаходиться в занедбаному стані та чагарниках.

На ділянці з 2010 року, розташований баштовий кран, який не працює і може становити небезпеку для жителів району.

Окрім того, зведення багатоповерхового житлового будинку створить суттєвий дискомфорт для мешканців будинків №110 та 112. Мешканці прилеглих будинків бачать тут дитячий і спортивний майданчик, оскільки діти змушені гратися на проіздних частинах доріг”, – йдеться у тексті петиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи