У дитячому садочку Сторожинця вихователі влаштували застілля під час тихої години (відео)

27.03.2018

садочок сторожинецьВихователі запевнили – випити і закусити встигли за годину, тож діти ні про що навіть не здогадалися.

У дитячому садочку міста Сторожинець під час тихої години персонал влаштував собі застілля. Видала всіх донька іменинника, яка знімала святкування батькового ювілею і наживо транслювала його в мережу.

Вітати оператора котельні з ювілеєм зібрався увесь персонал дитячого садочка у місті Сторожинець. Такі урочистості влаштували тому, що іменинник єдиний чоловік у жіночому колективі.

Відео трансляцію у мережі побачила депутат міської ради Світлана Грендей.

“Спочатку я слухала текст привітання, потім зрозуміла, кому воно, а потім побачила гарний стіл. Це було просто те, що не допускається у даних закладах”, – каже депутат.

Жінка поширила трансляцію, аби її побачило якомога більше людей та залишила коментар: “Запитала, в якому розважальному закладі це відбувається? На що було видалено мене з друзів і одразу видалено відео”, – каже Світлана Грендей.

Але депутат відео застілля зберегла, як доказ для комісії з управління освіти. Там кажуть, що випадок кричущий, однак одиничний. Начальник відділу освіти Сторожинецької міської ради Андрій Гакман запевнив, що директор закладу вже покарана.

У садочку виправдовуються, що 60 років – це кругла дата, і не привітати співробітника вони не могли, – йдеться в сюжеті ТСН.

“Ну, така була традиція, не нами заведена і не на нас закінчиться”, – каже директор ДНЗ “Чебурашка” Віола Порошняк.

Працівники визнають, що алкоголь був, але дуже мало.

“Люди сіли, поїли, за годинку уже були на своїх робочих місцях”, – твердить керівник.

Після виписаної догани, у садочку запевняють, що відтепер жодних святкувань не проводитимуть, але просять не перебільшувати шкоди від своїх дій, бо, мовляв, діти тоді спали і нічого не бачили.

Джерело: tsn.ua

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини