Обшуки в офісах охоронної фірми «Тигр» пов’язані з бійкою на АЗС біля Чернівців

13.03.2018

обшук_тигрОбшуки, які правоохоронці сьогодні здійснюють у офісах охоронної фірми «Тигр» та за іншими адресами у Чернівцях, проводяться у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом побиття людей на автозаправній станції, до якого можуть мати стосунок співробітники підрозділу швидкого реагування.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів заступник начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області Дем’ян Голянський,  – повідомляє molbuk.ua

Зокрема, він зазначив, що уночі 3 лютого на АЗС при виїзді з Чернівців виник конфлікт між двома групами людей, внаслідок якого троє осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

У поліції встановили основного підозрюваного, який завдав ножем тілесних ушкоджень потерпілому, який знаходиться у лікарні.

Наразі перевіряється інформація щодо причетності інших осіб до вчинення цього злочину.

«Обшуки в охоронних агенціях пов’язані з тим, що у ході розслідування відпрацьовується версія що до вчинення даного злочину могли бути причетні співробітники цієї охоронної фірми. Ця версія не є безпідставною, оскільки по приїзду цих молодиків, які нанесли потерпілим тілесні ушкодження, передувало, що конфлікт у відпочивальників був спочатку з обслуговуючим персоналом самої АЗС. І за викликом персоналу прибули два або три працівники охоронної агенції. Вони зрозуміли, що їхня кількість менша, ніж кількість відпочивальників, тож покинули територію заправки. Через деякий період часу приїхала група людей на автомобілі, яка одразу спричиняє тілесні ушкодження», – повідомив Голянський.

Він зазначив, що під час проведення обшуків було вилучено ряд предметів, щодо яких будуть проведені експертизи, які встановлять, чи є вони вогнепальною зброєю.

Водночас, за словами, адвоката, який представляє інтереси охоронної фірми, Миколи Бербенюка, спецоперація проводиться відповідно до ухвали суду, проте дії правоохоронців є незаконними.

«Обшуки розпочалися близько 7 ранку, проте ні власника приміщення, ні представників охорони, ні мене не було запрошеноВідповідно до ухвали суду обшук може проводити лише слідчий, проте тут присутні і представники КОРДу, і працівники карного розшуку, які не мають перебувати на об’єкті без відповідних документів», – прокоментував адвокат і додав, що представники охоронної фірми будуть оскаржувати дії працівників поліції у суді, – повідомляє promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини