Не допомагаєте, принаймні не шкодьте. Жителі Сокирян звернулись до нардепа Бурбака (відео)

09.03.2018

будинок культури сокиряниЛідер парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, окрім війни з депутатами Чернівецької міської ради, має ще один конфлікт на Буковині. Не дає спокою народному обранцю Сокирянський район, і зокрема збудований у центрі міста палац культури. Саме він є для високого посадовця топ-темою для маніпуляцій та введення в оману Сокирянської громади. Допомагають нардепу в цьому чиновники Сокирянської міської ОТГ.
Звісно, що окрім розмов та фантазій Бурбака, ніяких порушень під час будівництва контролюючими органами виявлено не було, але це єдина тема на, якій представник «Народного фронту» може «піаритись» не доклавши жодних зусиль до цього будівництва.

«Він і так чотири роки нічого не робить, тільки заважає добудувати. Якби не такий народний депутат цей будинок культури давно б вже був добудований», – заявляє голова Сокирянської районної ради Василь Козак.

Тож мешканці Сокирян закликають народного депутата, якщо вже він нічим не допомагає, то принаймні не шкодити добудувати палац культури, адже наразі діти займаються не в найкращих умовах.

Детальніше в сюжеті ТРО «Сокиряни»


Початок:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини